• Geef je snel op voor het BVCB We’ll meet again Onderling Toernooi

 • Op 15 maart kwam er een abrupt einde aan het voetbaljaar 2019-2020. We hoeven hier niet verder over uit te weiden over het hoe en waarom. Het coronavirus bracht een groot deel van de wereld in een lockdown, die we ons nog lang zullen heugen. Inmiddels zijn er stapsgewijs steeds meer versoepelingen mogelijk en komt het sociale leven weer een beetje op gang. Ook op het mooie sportcomplex van BVCB is er weer van alles mogelijk.

  Er wordt al weer wat weekjes getraind door eerst de jeugd en later de senioren. De jeugd heeft afgelopen zaterdag weer wat wedstrijdjes kunnen spelen. Menig elftal heeft het seizoen afgesloten met een BBQ op de club of gaat dit nog doen.

  Om een ieder in de gelegenheid te stellen om elkaar weer te ontmoeten op onze mooie club wordt er een gezellig onderling toernooi georganiseerd. Onder de legendarische naam “We’ll meet again Onderling Toernooi” sluiten we op 18 juli dit bizarre voetbaljaar af. Daarna is het zomerreces.

  Het toernooi is bedoeld voor de Ajunioren O19 en alle senioren, inclusief vrouwen. Je kunt je opgeven per 7tal en eventuele wisselspelers, maar ook individueel kun je je inschrijven. De organisatie stelt dan leuke teams samen. Opgeven doe je door voor 15 juli een mail te sturen naar info@bvcb.nl. Vermeld in de mail de namen van de spelers van je team of als je individueel inschrijft je voor- en achternaam. Alle deelnemers moeten om 13.00 uur aanwezig zijn. Het toernooi start om 13.30 uur.

  Alle deelnemers en toeschouwers houden zich aan de 1,5 meterregel en looproutes zowel op het terras als in de kantine. Verder zijn de bekende RIVMprotocollen nog steeds van kracht.

  Je blijft thuis bij:

  • Neusverkoudheid, hoesten, moeilijk ademen/benauwdheid, plotseling verlies van reuk of smaak, of koorts boven 38°C.

  •    Blijf ook thuis als een gezinslid koorts heeft boven 38°C en/of benauwdheidsklachten.

  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Schud geen handen
  • Er is geen mogelijkheid om te douchen

  Bij onvoldoende inschrijvingen gaat het toernooi niet door. Uiterlijk donderdag 16 juli wordt bekend gemaakt of het toernooi wel of niet doorgaat.

  Schrijf je nu in en we’ll meet again op zaterdag 18 juli!

  Hieronder enkele sfeerplaatjes van eerdere onderlinge toernooien.