• De TDT Summer League vanaf 8 juli bij BVCB!

  • De Tocht der Tochten is in Rotterdam-Oost al een tijdje een begrip met hun toernooien en zomercompetities. Een beetje een doorn in het oog van BVCB aangezien drie van de 5 organisatoren nota bene onderdeel uitmaken van de selectie van BVCB 1. Dit jaar is het dan zover, de TDT komt naar Bergschenhoek met de Summer League!

    Op 4 woensdagen in de maand juli strijden 9 teams om de felbegeerde TDT Summer League schaal. In wedstrijden van 30 minuten spelen de teams op een half veld 7 tegen 7. Het sterke deelnemersveld belooft veel goeds en het nodige spektakel. Veel (voormalig) BVCB spelers zullen te bewonderen zijn in verschillende teams tijdens dit spannende zomertoernooi. Finalist van de TDT Cup 2019, FC Boothstock, bestaat bijvoorbeeld uit bekende namen als Eytan Scheimann, Mitchell Feyen, Yousif de Kock en Mitchell Hendriks. Ook de winnaars van de Summer League uit 2019, Blauw Gele Gekken onder aanvoering van Danny van der Molen, hebben bekende namen in de equipe zoals Kevin Breedijk en Huub van Heijningen. Berkel United is ook aanwezig met voormalig BVCB’ers Leon Hulshof en Kenzo Abel en FC Alootjek met aanvoerder Evan Blom. Uiteraard doet de TDT zelf ook mee met de bekende namen Nick Walbeek, Michael de Rooij en Wesley van der Molen.

    De wedstrijden gaan om 19:15 uur van start en het laatste fluitsignaal zal rond de klok van 21:15 uur klinken. Heb jij het voetbal ook zo ontzettend gemist? Kom dan vooral een kijkje nemen. Het publiek is tenslotte ook weer van harte welkom op Sportpark de Sporthoek.

    Tot woensdag 8 juli!