• BVCB zoekt enthousiaste trainers voor expeditie Lansingerland!

 • De gemeente Lansingerland wil in de zomervakantie de Expeditie Lansingerland opzetten om zo kinderen die niet op vakantie gaan een activiteit aan te kunnen bieden.

  Ook BVCB is gevraagd om hier hun medewerking aan te verlenen.

  BVCB is nu op zoek naar trainers die op een middag de trainingen voor hun rekening kunnen nemen.

  Meerdere middagen mag natuurlijk ook!!

   

  Hierbij wat meer informatie over ‘Expeditie Lansingerland’,

   

  Het zomervakantieprogramma, dit wordt gedaan in opdracht van de Gemeente Lansingerland. Hierin gaan zij workshops en activiteiten organiseren voor de thema’s sport en cultuur in de hele zomervakantie. Al het aanbod wat wij programmeren proberen wij gratis (of tegen een kleine vergoeding) voor kinderen aan te bieden. Wij hebben een budget om de onkosten van  locatie, materiaal etc eventueel te vergoeden.

  De doelgroep van het zomerprogramma is 0 tot 18 jaar. Het liefste zouden wij een activiteit willen voor meerdere leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld: 4-6 jaar, 7-9 jaar, 9-12 jaar, 12-15 jaar en 15-18 jaar. Dat zijn de categorieën die wij proberen aan te houden.

  Het aantal deelnemers is afhankelijk van wat het beste erbij past. Een minimum om de activiteit door te laten gaan en een maximum kan door BVCB worden aangegeven.

  Wat betreft de dagen dat er bij BVCB training gegeven kan worden is in overleg met BVCB.

  Wie en hoeveel trainers bieden zich aan om enkele trainingen te verzorgen.

  Ook qua indeling, wil je er 3 achter elkaar, wil je het op verschillende momenten in de hele vakantie of in 1 week of verschillende dagen, het kan allemaal. De vakantie loopt van 20 juli (week 30) t/m 28 augustus (week 35).

   

  De activiteiten worden gepromoot in drie delen van 2 weken. Eind volgende week wil de gemeente het programmering van week 1 en 2 rond hebben. Daarna gaan wij aan de slag met week 3 en 4 van de vakantie. BVCB heeft aangegeven dat we als er genoeg vrijwilligers zijn we trainingen willen verzorgen op de dindag,woensdag of donderdagmiddag.

  Eventueel kan je als trainer ook aangeven om elke week een vast moment een training te willen verzorgen. Uiteraard kan je ook de leeftijdsgroep aangeven die je graag zou willen trainen.

   

  Ga ook jij niet opvakantie en heb je zodoende nog wat tijd over, meldt je dan aan via: info@bvcb.nl

   

  Mede namens BVCB en de gemeente Lansingerland, alvast bedankt.